Inofficiell utställning i Borås 2011-10-01, över 320 anmälda hundar
Domare:
Gunnar Furuviik, grupp 8


Här kommer några bilder från dagens utställning. Copyright © Blancock's Kennel
fotograf: Hanna Kristensson

BLANCOCK'S TOTAL LOST & BLANCOCK'S THE ONE AND ONLY

BIR & BIM

Lördagen den 1 oktober bar det av till Södra Älvsborgs Kennel klubb för deras inofficiella utställning. När vi kom fram var det fullt med bilar och väldigt trångt. Ringarna var rätt så små tyckte jag när vi kom in på området. Så vi fick parkera med våra burar och stolar mitt i smeten. Det fanns inte plats för något tält inte. Vi mötte Marita och Anton som redan var på plats. Vi var ute i god tid det blev ingen stress för grupp 8 hundarna. Min kompis Hanna hade med sig Stina som är en dvärg pincher och sin amstaff Socker som gick i gruupp 2 och 3. Eftersom både Stina och Socker är unga så gick de i junior klass resp. valpklass 4-6 månader så där gick det lite fortare. Grattis till Hanna med Stina som blev 2BT och stort grattis till Socker som blev BIS 1. Så kul.

Av våra hundar så gick Anton in i junior klass och vann klassen, han fick sedan möte unhunds hanen och gick även segrare därifrån. 

Marita och Antonställer upp framför domaren och får sin kritik. 

Sedan var det Rosies tur och hon vann också sin klass. 

Rosies kritik: 
Junior tik av utm. kvalitet. Fem. vackert huvud. Vacker överlinje, Utm. bröst. korr. front. välv. fram och bak. Rör sig med eleganta rörelser från sidan. parall fram och bal. bra päls. välskött och välvisad. 1 HP, BT 1, BIM

I öppen klassen hade jag för andra gången i rad nu med mig Lily och Maja. Hanna visade Lily och jag själv Maja.

Här vinner Lily klassen

Lilys kritik:
snart 7-årig tik av utm typ. vackert välformat huvud, bra över och under linje, välv. fram och bak. korr. front. rör sig med lätta rörelser från sidan med bibehåll. kroppsrörelser. välvisad och välskött.

Här tackar Lily för att Hanna är så snäll och visar henne. 

Maja blev 3:a med HP och fick också jätte fin kritik. 

Majas kritik:
4-årig tik av utm. typ, harmonisk och balanserad. vackert huvud och uttruck. mörka ögon, vacker över och underlinje. bra förstförh. välv. fram och bak. eleganta flygande rör. från sidan. parall fram och bak. välskött och välvisad. 

När vi sedan skulle in i BT hade jag ingen handler åt Maja så jag lät henne vara kvar i buren men snälla Anette Wester var så hygglig när BT skulle in och hon såg att jag inte fick med mig Maja, så hon sprang bort och hämtade Maja så att även hon kunde vara med då jag inte hade någon handler till henne. Tusen tack. Tänk så snälla människor det finns. 

Rosie och Lily slogs sedan om BT och där blev Rosie 1:a, men det var många varv de fick springa i ringen innan domaren bestämde sig för Rosie. Vi fick springa fram och tillbaka och även ställa dem fritt.

Sedan mötes syskonen i BIR och BIM och där blev Rosie slagen av sin bror.

Marita och Anton i gruppen

Anton blev BIG 2

Tack för en jätte rolig dag.

 

    Tillbaka