Kalender 2017 >>>      

Tidigare   

Nyheter 2009

Nyheter 2010

Nyheter 2011

Nyheter 2012

Nyheter 2013

Nyheter 2014

Nyheter 2015

Nyheter 2016

Nyheter 2017

Nyheter 2018

BloggTill avel >>

Irmas nosework blogg >>

Lucas MH med text och video >>

Kennelträff 30 April 2016  !

Massa bilder från vår kennelträff >>>

 

 

Nu har det gått några måndader igen och nu börjar jag känna mig något bättre. Är inte lika trött och orkeslös men det fattas energi. Har inte börjat träna med hundrna ännu pga. trötthet men jag har iallfall börjat titta efter lite kurser för de små. Irma som är 3 år och Willma som nu hunnit bli 1 år. Den 20 /8 fyller hon 1 år, tiden ha gått fort. 

Det har inte hänt så mycket roligt unde 2018 utan mest tråkigheter. Några Blancock's hundar har gått ur iden pga. av sjukdom och ålder. Så ledsen över detta. Både Molly och Lily har gått bort. Molly den 28 september 2017 pga. av att  ålder tog ut sin rätt och Molly ville och orkade inte vara med längre. hon var då 16,5 år och min veterinär tyckte at det var dax att ta farväl. Lily gick samma väg den 9 maj 2018, efter ett ultraljud såg veterinären att hon hade cancer i hela buken och det fanns inget att göra. Vi fick ta beslutet direkt där och då på. veterinärens inrådan. Så svårt att ta farväl av ytterligae en kär vän. Lily blev 13,5 år gammal. Min speciella, älskade vän. 

Lucas och Rosies syster Thea i Norge somade in i Juni, 8 år gmmal och även Irmas bror Leo i Norrland gick samma väg i Juli, bara 3 år gammal. Är så ledsen för deras ägares skull, NI tog så väl hand om Era hundar och jag är så tacksam för all den kärlek som Ni gav dem. Tack för allt <3

Senaste veckorna har jag fått många förfrågningar om valpar. På grund av min sjukdom kommer jag inte att ha fler valpkullar utan hänvisar till cockerklubbens valphänvisningar. 

2018-08-20

1 år idag <3

Blancock's No One Like Me

Irma

Irma har vuxit upp och blivit en jätte snygg cockertjej

Wille

Blancock's No One Need To Know

Om nu inte Willma har gått på kurser eller blivit tränad så har hennes bror Wille bivit det. Han är snart redo för att tävl  sartklass. 

2018-05-09

Äskade vän - tack för allt <3 och våra 13,5 år ihop.

Ännu en älskad familjemedlem har lämnat oss. Vår Lily <3 

2018-02-26

I går var det årsmöte på Lysekils BK, där vi håller till. Årets ekipage togs fram och det visade sig att Lucas blev Årets Ekipage i bruks och Irma blev Årets ekipage i nosework. Det blev jag väldigt glad över. 

SE VCH RLD N Blancock's Just The One I Wanted

Irma

SE VCH RLD N RLD F LP I Blancock's The First Of Them All

Lucas

 

2018-02-20

Nytt år och förhoppningsvis nya möjligheter. 

När livet ändrar sig...

Dåligt med uppdatering här men det har sina orsaker. I Våren 2017 började jag känna mig så väldigt trött, orkade inte så mycket utan efter jobbet blev det en runda med hundarna och sedan vila. Trodde det berodde på utmattning och att Molly gick bort tidigare på hösten, blev så ledsen när vi var tvugna att ta bort henne och jag blev så deppig.

En lördag i November svimmade jag av och ramlade och slog mig I huvudet i en släpkärra och i asfalten på vår baksida då vi höll på att lasta in ved för vintern. Det blev en spricka i huvudet och vi åkte till vårdcentralen  som skickade oss vidare till akuten på näl pga. av en spräckt skalle . På akuten  röntgade de mig och hittade en hjärntumör. Har opererat bort den men nu är det en del efterbehandlingar som vi åker på. Hoppas att vi får ett bättre och friskare 2018. Vill tacka alla fina vänner som skickat uppmuntrande mail och varit här och hälsat på mig under den här tiden. Min fantastiska familj som ställer upp hela tiden. Hade inte klarat mig utan Er. 

Trots detta så hann vi med några tävlingar, inte många men ändå så pass att Lucas blev Året Brukcocker 2017, Rosie kom på 9:onde plats på Årets Viltspårscocker med enbart 3 spår , 2 st med HP och 1 : första pris. Irma blev delad 4:a på Årets NWcocker. Fick häromdagen veta att Rosie är utttagen til Årets vilspårmästeskap 2018 på dessa spår som vi deltog i. Jätteskoj men tyvärr blir det inet åkande för oss.

Årets Brukscocker 2017

SE VCH RLD N RLD F LP I Blancock's The First Of Them All 

* LUCAS*

 

Rosie 9:a på Årets Viltspårscocker

Rosie 1:a pris med HP, rörligt spår

SE VCH NO VCH RLD N RLD F Blancock's The One And Only

ROSIE

Irma, 4:e på Årets NW lista.

SE VCH RLD N Blancock's Just The One I Wanted

IRMA

I

En nöjd Lucas med många fina presenter. 

V

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

J