SSRK'S Utställning i Gustavsberg den 26/8-2012

BIS 4 uppfödar grupp

 

Första gången som jag skulle få med en uppfödargrupp på utställning kunde jag inte  åka med och visa hundarna. Men sån tur så har jag helt fantastiska valp köpare och vänner som tog saken i egna händer och ställde upp för mig. 

Min snälla syster Annika agerade chaufför och fotograf, min kompis Hanna fixade i ordning hundarna och ställde ut Lily i öppen klassen och Lucas i BH och uppfödar gruppen och och mina helt fantastiska vänner och valp köpare Marita Fagerberg och Ingrid Ekwall-Olofsson visade sina hundar i öppen klassen och uppfödar gruppen  och valparnas pappa och ägare Frida Ankersen visade både Lucas i öppen klassen och var även med i uppfödar gruppen. Därtill fixade Frida en handler åt Rosie i öppen klassen, tack Annika Levander för hjälpen. Jag är så tacksam för att ha dessa personer i mitt liv och de har dessutom blivit några av mina bästa vänner. Tack snälla ni. 

Jag trodde nog att domaren skulle gilla mina hundar bättre då hon tidigare dömt mamma Maja och gillat henne som ung. Den det gick bäst för var Lucas, han blev 2:a med CK i öppen klass hanar och Oliver blev 3:a, tyvärr utan CK den här gången. 

Men vi fick HP och vann Uppfödar klassen med följande kritik:

Gruppen är mycket typiska, akta så hanarna inte blir för grova. Mycket härligt temperament, fina och väl fungerande rörelse schema, goda pälskvaliteer. Bästa Grupp.

Tyvärr fick jag inga bra kort på varken Rosie eller Lily.

SE VCH Blancock's The First Of Them All SE VCH Blancock's The One And Only
SE VCH NO VCH RLD N Blancock's Total Lost SE VCH Blancock's Tears Don't Help

Öppen klass hanar 

Lucas

Oliver och Ingrid

Marita och Anton

Förberedelser i tältet

Rosie och Lily gosar

BIR & BIS 4

 

    Tillbaka