VALPAR

Fri prövningsrätt förbehålls vid försäljning av valpar.

 

Vi har en liten uppfödning av cocker spaniel valpar i hemmiljö. Jag har hittills fött upp totalt 22 stycken valpar, som synes en liten uppfödning. Prefixet Blancock's har funnit sedan 2004. Av dessa 22 valpar är 8 stycken Svenska Viltspårs Champions och 2 st även Norska Viltspårs Champions. Det är jag mycket stolt över. 11 st har även gemogått BPH. Jag är väldigt intresserad av hur de går för valparna i framtiden och  tycker det är roligt att följa dem genom deras resa i livet och jag försöker även ställa upp för mina valp köpare så mycket som jag kan. Därför har vi bara någon kull då och då.  

Första året hjälper jag kostnads fritt till att vardags trimma cockrar som kommer ifrån vår kennel. Valpträffar kommer att ordnas om intresse finns.

Målet med min uppfödning är att försöka få fram trevliga, sociala och anpassningsbara hundar som skall fungera i vårt samhälle. En hund som man kan ta med på semester, träna och tävla med i olika grenar och som är lätt att ha med. 

Referenser från tidigare valpköpare lämnas gärna. 

Läs gärna mer under länken Råd >>

 
AKTUELLA PLANERADE
   
  Aktuell kull   Planerade
   
 
TIDIGARE
 
 

 

 

VÅRA VALPAR LEVERERAS TIDIGAST VID 8 VECKOR

 

Valparna säljes enligt SKK:s regler. Våra tikar är höftledsröntgade, ögonlysta samt prcd PRA-testade & är även FN-testade.

Vid leverans är valparna registrerade i Svenska Kennelklubben, parvo vaccinerade, chipmärkta samt avmaskade ett flertal gånger.

Valparna har även blivit veterinärbesiktigade, (veterinär intyg ej äldre än 7 dagar meföljer), försäkrade mot dolda fel. Den försäkringen gäller i 3 år.

jag är givetvis intresserad av hur det går för "våra" valpar i framtiden så det är en självklarhet för mig att hålla kontakten med mina valpköpare. 

Jag hjälper till att vardags trimma valpar som kommer från oss gratis första året. 

Läs gärna mer under länken Råd  >>